Ruime keuze aan tegels bij Caubo Tegels & Sanitair

Naar welke tegel u ook op zoek bent, bij ons bent u aan het goede adres. Tegels in alle kleuren, maatvoeringen en stijlen kunt u bewonderen in onze badkameropstellingen, toiletruimtes en tegelhoek. Een goed begin om inspiratie op te doen voor uw eigen woonkamer, keuken, hal, toilet, badkamer, balkon, terras, kortom waar niet! Tezamen met een van onze ervaren adviseurs is het mogelijk om een en ander uit te werken om uw eigen persoonlijk karakter terug te brengen in uw leefomgeving. Maak vrijblijvend een afspraak en samen maken we een passend tegelplan.

Maak een afspraak >

Caubo tegels
Caubo tegels


Tegelvloeren

Nieuw in ons assortiment zijn de hout-optiek vloeren, verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Het intensieve en natuurlijke karakter van onze hout-optiek vloeren zijn niet te onderscheiden van parket en houten vloeren, echter wel zonder de bijkomende nadelen.

Hout-optiek vloeren zijn ook perfect te combineren met vloerverwarming die wij tevens voor u kunnen verzorgen. Tevens nieuw in ons assortiment is een ruime keuze aan keramische tegels voor uw terras. Deze 2cm dikke vloertegels hebben een prachtige uitstraling en zijn natuurlijk door onze ervaren tegelzetters aan te brengen. Ook hier in zijn diverse stijlen verkrijgbaar: modern, klassiek, natuursteen optiek, hout-optiek, te veel om op te noemen.

Nieuwsgierig? Bezoek dan onze showroom!

Tegelvloer
Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak