Sanitair

Wij streven naar het creëren van een badkamer en/of toilet waarin u zich prettig voelt. In deze ruimtes kunt u zich in alle rust terugtrekken en ontspannen. Daarom vindt u bij Caubo Tegels & Sanitair alles wat bij een harmonisch op elkaar afgestemde badkamer of toilet hoort. Het maakt niet uit in welke stijl, wij laten u zien hoe uw eigen ruimte van rust eruit kan zien. Van wastafel en doucheruimte tot bad en closet, designradiatoren, kranen en accessoires kunt u in onze showroom vinden. Ons aanbod sanitair is verkrijgbaar voor elk budget!

Nieuw in onze showroom: Comfortbadkamer

Ieder van ons hoopt op een gezonde manier een hoge leeftijd te bereiken. Echter is dit niet voor ons allen weggelegd, daarom hebben wij met het oog op de toekomst een badkamer ontworpen waarin enkele aanpassingen zijn aangebracht indien dit ooit nodig mocht zijn. Mooie, strakke aanpassingen zoals: douchezitjes, makkelijk verstelbare glijstang, badgrepen, antlislip-vloeren hebben wij in deze ruimte aangebracht, zonder de met zorg gecreëerde ideale badkamer van uw dromen te verstoren.

Nieuw in ons assortiment: Sunshower Combi en Sunshower Pure XL

Nieuw in ons assortiment zijn de Sunshower Combi en de Sunshower Pure XL. Geïnspireerd door de weldaad van zonlicht ontwikkelde Sunshower een geheel nieuw product: zonlicht tijdens het douchen. Zonlicht geeft niet alleen een prettig gevoel van warmte en genot maar zonlicht voedt en verzorgt ook uw lichaam. Lees meer >

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak