CreaLook badkamer

Een creatieve badkamer met een mix van betonlook tegels, hoogglans witte wandtegels en speelse mozaïek tegels. Zoekt u een frisse badkamer? Dan is de CreaLook badkamer echt een badkamer voor u! Laat deze mooi witte badkamer op maat ontwerpen. Maak direct een afspraak met onze badkamer adviseur in onze showroom en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

A-merk sanitair

Deze kwalitatieve badkamer bestaat uit A-merk sanitair en is verkrijgbaar voor een scherpe actie prijs. 
Het witte, strakke meubel van Thebalux tegen de hoogglans witte wand is fris en creëert een subtiel geheel met de douche door het glasmozaïek dat ook  in een nis boven het toilet een mooi accent geeft. In de douche en bij het badkamermeubel treft u kranen van het merk Grohe aan. De radiator is van Instamat en in de toiletopstelling treft u een Geberit bedieningsplaat aan met een toilet van Villeroy & Boch. 

Betonlook tegels

De vloertegel heeft een betonachtige look en aan de wand is gekozen voor een frisse hoogglans witte wandtegel van van 30x60 en een mozaiek met wit/zilver/groenige accenten. Het speelse van de mozaiek komt in de douche, achter het meubel en boven het toilet terug. 

 

CreaLook badkamer

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak